«

»

Premi al programa de Ràdio de 6è

Amb goig us comuniquem que en el VIII Premi el CAC a l’escola (Consell de l’Audiovisual de Catalunya)
l’Escola Joan Maragall amb el treball “Sisè parla” ha tingut el 1r Premi de la categoria A, Cicle Mitjà i Superior
S’ha premiat el treball que ha fet l’alumnat de sisè amb col.laboració amb Ràdio Arenys. Aquest treball incideix en la percepció, l’anàlisi i la producció, amb la finalitat de millorar la competència comunicativa audiovisual, i potenciant les capacitats crítica i argumentativa.
Felicitem a tots els nois i noies de sisè pel seu bon treball, als seus mestres per la seva dedicació i implicació, i a Ràdio Arenys per confiar en nosaltres i animar-nos a la col.laboració.
Si voleu més informació podeu consultar a  Consell de l’àudio visual de Catalunya

Podeu consultar el PROJECTE EDUCATIU  o el document Dossier informatiu per a les famílies.  A l’article “Concert de cant coral de la setmana de la convivència”, publicat al bloc de MÚSICA de l’escola teniu els enllaços a YOUTUBE, per veure els vídeos de les diferents cançons. * El director de ràdio Arenys ens informa que a la web de la ràdio i al canal del youtube de la ràdio ja podem veure el video que han realitzat de la setmana de la convivència. Desitgem que el gaudiu i que tot allò que transmet perduri i ens faci cada dia millors a l’hora d’educar en valors.
www.radioarenys.cat
www.youtube.com/radioarenys