↑ Torna a AMPA

Comissions i EPIM/Famílies col·laboradores

Comissions.

L’AMPA està organitzada en comissions que treballen, col·laboren i vetllen pel bon funcionament de l’Associació i de les seves activitats. Cada comissió té un àmbit d’actuació, però tots ens ajudem i aportem idees perquè el motor de l’AMPA no s’aturi. T’animem a participar amb nosaltres en alguna d’aquestes comissions !

Comissió de comunicació: És l’encarregada de la pàgina web i el full informatiu.

Comissió de docents: Vetlla per la bona comunicació entre escola i AMPA.

Comissió d’econòmiques: Porta la part econòmica de l’Associació.

Comissió d’extraescolars: Gestiona totes les activitats extraescolars oferides per l’AMPA.

Comissió de menjador: Vigila el bon funcionament del menjador de l’escola.

Comissió de socials: Planifica i organitza les festes i casalets depenents de l’AMPA.

 

EPIM /Famílies col·laboradores

En el curs 2012-2013 a l’AMPA vàrem posar en marxa un nou projecte per fer la nostra associació més gran i més participativa, l’EPIM (Equip de Pares I Mares). Durant el curs 2017-2018 el nom d’EPIM passa a ser Famílies col·laboradores, aquest canvi de nom és deu a què des de l’AMPA no només volem fer partíceps a pares i mares dels alumnes, sinó que també volem que qualsevol membre de la família pugui col.laborar i formar part de la gran família que som l’AMPA.

Aquest grup de famílies, gestionat per la comissió de socials, seran col·laboradors que ens ajudaran en els preparatius de les festes, en el disseny, la organització i la preparació de totes les tasques necessàries per fer les activitats de l’AMPA més divertides i inoblidables. Som-hi, apuntat, et necessitem, no et demanarem res que no ens puguis donar, no farem interminables reunions, no has de pagar res, només temps, ganes i bones idees.